Terugblik 2022

In 2022 was er weer een Mei’se Mert, tussen de regenbuien door was het gezellig druk en wist iedereen zich te amuseren, ook de standhouders hebben weer goede zaken gedaan. Iedereen verwacht in 2023 weer een gezellige en dan droge Mei’se Mert.

Klik hier voor een overzicht van de Mert.

Home

Nog:... 57 dagen tot de Mei'se Mert.

In het centrum, de Molenstraat en de Sluisstraat van Geldrop wordt de traditionele Mei’se Mert gehouden, met honderden kramen, muziek en vermaak voor jong en oud. De Mei'se Mert met zijn lengte van meer dan een kilometer is het grootste evenement van Geldrop en één van de grootste braderieën van Nederland. Standhouders komen zowel uit heel Nederland alsook uit Duitsland en België. 48 jaar geleden begonnen als bescheiden braderie is de Mei'se Mert uitgegroeid tot een ware happening.

Wanneer?
De Mert wordt zoals elk jaar weer op de laatste zondag van mei gehouden; vandaar Mei'se Mert met grote kans op mooi weer!
zondag 28 mei 2023 van 11.00 tot 17.00 uur
Waar?
De Mert wordt gehouden in het centrum, de Molenstraat en de Sluisstraat van het gastvrije mooie Brabantse dorp Geldrop.
Aanmelden
Dit kan uitsluitend via het inschrijfformulier op de pagina inschrijven.
In een notendop
 • winkels open
 • ruim 400 kramen en grondplaatsen
 • gezellige terrasjes
 • podia met muziek
 • en nog veel meer.

 • Zie ook "programma"
  Doelstelling
  Het geldelijk ondersteunen en promoten van culturele en sociale instellingen in de gemeente Geldrop-Mierlo en voorts al hetgeen dat met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.
  Dit houdt in dat de meeropbrengst van de Mert ten goede komt aan culturele en sociale instellingen in Geldrop-Mierlo.  site by Partout digital native agency | disclaimer